Δραστηριότητες

Home / Δραστηριότητες

Οικιακή Φόρτιση Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Με τις λύσεις οικιακής φόρτισης που διαθέτουμε, μπορείτε να προγραμματίσετε τη συνεδρία φόρτισης και το αυτοκίνητό σας ξεκινά αυτόματα να φορτίζει ενώ κοιμάστε ή έχετε δείπνο. Γιατί να χάνετε χρόνο στη φόρτιση όταν μπορείτε να εστιάσετε σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό στο σπίτι;

Καθώς ο αριθμός των θέσεων στάθμευσης που ηλεκτροδοτούνται θα αυξάνεται, η ανάγκη για έξυπνο προγραμματισμό και συνδυαστικές λύσεις φόρτισης θα αυξηθεί. Οι διαχειριστές ακινήτων θα πρέπει να προστατεύσουν το δίκτυό τους μέσω της διαχείρισης φορτίου. Οι οδηγοί θα αποκομίσουν τα οφέλη της φόρτισης σε ώρες εκτός αιχμής, μειώνοντας τη συνολική κατανάλωση ενέργειας και προωθώντας την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας

drastiriotites1

Eταιρικοί Χώροι Στάθμευσης

Εξυπηρετήστε διαφορετικούς χρήστες στο χώρο εργασίας: οδηγούς εταιρικών αυτοκινήτων, ιδιοκτήτες ιδιωτικών αυτοκινήτων και επισκέπτες. Παρέχετε ευέλικτες επιλογές πληρωμής: δωρεάν χρέωση, πληρωμή με πιστωτική κάρτα, έκπτωση μισθού και επιστροφή χρημάτων. Μειώστε το ενεργειακό κόστος βελτιστοποιώντας τη φόρτιση με βάση το μεταβαλλόμενο φορτίο ηλεκτρικής ενέργειας. Το σύστημα παρακολούθησης παρέχει στους διαχειριστές εκτεταμένες αναλύσεις δεδομένων, αναφορές και λειτουργικούς πίνακες ελέγχου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν έξυπνοι οικιακοί φορτιστές για ιδιωτική χρήση, καθώς και έξυπνοι φορτιστές τύπου δημόσιας χρήσης με on-line τρόπους πληρωμής ή όχι.

Εταιρείες Διαχείρισης Ακινήτων

Είναι η εγκατάστασή σας έτοιμη να φορτίσει ηλεκτρικά οχήματα;

Συχνά η διαχείριση ακινήτων χρειάζεται να ευθυγραμμίζεται με την αυτοκινητοβιομηχανία. Με την αυξανόμενη αποδοχή των ηλεκτρικών οχημάτων (EVs) από τους καταναλωτές, ο χρόνος είναι ώριμος για τους ιδιοκτήτες κτιρίων να αποφασίσουν εάν θέλουν να πάρουν την πρωτοβουλία και να εγκαταστήσουν  σταθμούς φόρτισης EV.

Συνήθως μια Κυβερνητική εντολή ή σημαντικά φορολογικά κίνητρα ωθούν  την εγκατάσταση φορτιστών. Ωστόσο, άλλοι ιδιοκτήτες ακινήτων πρωτοστατούν προετοιμαζόμενοι για την αύξηση των ηλεκτρικών οχημάτων.

Σε λίγο καιρό οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να προτιμούν ακίνητα με έτοιμη υποδομή φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Δημόσιας Χρήσης Φορτιστές σε Εστιατόρια και Εμπορικά Κέντρα

Τα εστιατόρια είναι εξαιρετικές τοποθεσίες για την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Τα εκλεκτά εστιατόρια, των οποίων οι πελάτες συχνά κατατάσσονται μεταξύ των οδηγών της Tesla, είναι ήδη γνωστά ως ένα καυτό σημείο για την εγκατάσταση EVSE (φορτιστών ηλεκτρικών αυτοακινήτων). Ομοίως, το γρήγορο φαγητό και τα εστιατόρια fast-casual κοντά στις εξόδους του αυτοκινητόδρομου είναι εξαιρετικά μέρη για την EVSE, καθώς επιτρέπουν στους οδηγούς να φορτίζουν και να επιστρέφουν γρήγορα στο δρόμο.

Οι ιδιοκτήτες εμπορικών κέντρων πρέπει να υιοθετήσουν μια ολιστική προσέγγιση για βελτιώσεις που θα βελτιώσουν την εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας. Θα πρέπει να επανεξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες αγοραστών ταξιδεύουν στις εγκαταστάσεις τους και να αναγνωρίσουν νέες ανάγκες, όπως η υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Μια τέτοια υπηρεσία  θα μπορούσε να πετύχει μεγαλύτερο χρόνο επίσκεψης στα εμπορικά κέντρα.

Parking Services Companies

Ως επιχείριση εκμετάλλευσης χώρων στάθμευσης, επιθυμείτε την προσέλκυση συχνών πελατών και την αύξηση των εσόδων ανά μεμονωμένη θέση στάθμευσης. Το να γίνετε δημόσιος προορισμός φόρτισης EV μπορεί να βοηθήσει και στα δύο. 

Η παροχή ενός σταθμού φόρτισης EV προσελκύει τους οδηγούς και μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας μεταξύ του δικού σας γκαράζ και αυτού που βρίσκεται στη γωνία.

Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτροκίνησης σε Δήμους

Η ηλεκτροκίνηση για τους δήμους παρουσιάζει δύο μείζονες προκλήσεις:

  • Διαχείριση της φόρτισης του στόλου των ηλεκτρικών οχημάτων του δήμου
  • Εγκατάσταση και λειτουργία των Δημόσιας χρήσης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε προεπιλεγμένα σημεία της δημοτικής περιοχής.


Η Maron-electronics με σημαντική τεχνογνωσία στην βιομηχανική Πληροφορική και τους αυτοματισμούς μπορεί να υποστηρίξει, να συμβουλεύσει, να μελετήσει και να παρακολουθήσει την υλοποίηση αυτών των δημοτικών έργων φόρτισης EV.